Eerste Lustrum TheBronkerBrothers

Het eerste zaadje voor ons bedrijf is al heel lang geleden geplant, uiteindelijk heeft het nog even geduurd voordat we er écht voor zijn gegaan. Maar inmiddels zitten we toch alweer in ons vijfde ‘levensjaar’ sinds de oprichting van TheBronkerBrothers.
Na een vliegende start heeft de Corona-crisis ook ons behoorlijk dwars gezeten. Verder lezen klik hier

We helpen Koreman's op weg

Onlangs mocht ik een bijdrage leveren aan een project bij één van de leukste en ‘lekkerste’ bedrijven in Breda: Koreman’s  (https://www.cellobratelife.com/).

Koreman’s heeft het afgelopen jaar met een gouden medaille de overwinning in de wacht gesleept tijdens de 2021 International Wine and Spirit Competition (IWSC) met Koreman’s Limoncello met maar liefst 96 punten. Verder lezen klik hier

Uniek onderzoek naar Product Abonnementen

The Bronker Brothers presenteren met trots ons laatste Marktonderzoek in samenwerking met het bekende en gerespecteerde bureau Multiscope uit Den Bosch. Wat is de achtergrond van dit onderzoek, voor wie is het bedoeld en wat kun je ermee? Een gesprek met onze Leading Marktonderzoeker Hans Sulkers. Verder lezen klik hier

Neem gerust contact met ons op

Voor vragen omtrent onze werkzaamheden & mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen. Ook kun je altijd een gratis adviesgesprek bij TheBronkerBrothers aanvragen of het contactformulier hiernaast invullen.

Email: hans@thebronkerbrothers.nl   |   Tel: +31 6 23979933