Wie zijn wij?

TheBronkerBrothers

Leo Bron en Hans Sulkers, twee dikke vrienden die op basis van werk- en levenservaring hebben besloten om met name dingen te doen die wij zelf ontzettend leuk en inspirerend vinden en waarmee wij anderen kunnen helpen om écht vooruit te komen.

Wij zijn wars van geneuzel. To the point komen, oplossingsgericht denken en beslissingen durven te nemen op basis van gevalideerde onderzoekresultaten. Dit met als gezamenlijk doel om jouw probleemstelling écht te doorgronden en daarmee jouw klant optimaal te kunnen bedienen.

Ervaring hebben wij in Food, Non-Food en Dienstverlening binnen zowel de Retail als Out of Home in Nederland en de nodige Europese landen.

Zit je even vast of heb je moeite om voortgang te boeken, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek met ons. Als je hierna het gevoel hebt dat wij je goed op weg kunnen helpen, zullen wij je hierin zeker niet teleurstellen.

Neem gerust contact met ons op

Voor vragen omtrent onze werkzaamheden & mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen. Ook kun je altijd een gratis adviesgesprek bij TheBronkerBrothers aanvragen of het contactformulier hiernaast invullen.

Email: hans@thebronkerbrothers.nl   |   Tel: +31 6 23979933