Samenwerking met Koreman's

Onlangs mochten wij een bijdrage leveren aan een project bij één van de leukste en ‘lekkerste’ bedrijven in Breda: Koreman’s  (https://www.cellobratelife.com/).

Koreman’s heeft het afgelopen jaar met een gouden medaille de overwinning in de wacht gesleept tijdens de 2021 International Wine and Spirit Competition (IWSC) met Koreman’s Limoncello met maar liefst 96 punten. In totaal won de citrus gebaseerde likeurenproducent drie medailles tijdens deze internationale competitie, een ongekende prestatie voor een Nederlands bedrijf.

Een uit de hand gelopen hobby, groeide in enkele jaren uit tot een serieus familiebedrijf, waarbij authenticiteit en ambachtelijkheid kernwaarden zijn.
De verkoop van Koreman’s is heel selectief, alleen ondernemers (slijters) met passie voor bijzondere en kwalitatieve producten voeren het assortiment.

Om het verkoop team zo gericht mogelijk op pad te sturen hebben we een adressenbestand ontwikkeld waarmee heel nauwkeurig op dag- en weekbasis de bezoeken aan slijters kunnen worden gepland.

Op deze manier kunnen steeds meer liefhebbers genieten van de heerlijke likeuren die op ambachtelijke wijze worden bereid. De slogan van Koreman’s is niet voor niets Let’s Cellobrate Life!