Wat is jouw geluksgetal?

Een grote kans op 7!

Waarom 7? Omdat dit voor de meeste mensen nog steeds hun geluks- of lievelingsgetal is. In een flitsonderzoek (heel snel, van heel veel mensen antwoord krijgen op een paar vragen) kwam dit naar voren. Verrassend, nee misschien niet, waarom er dan een stukje over schrijven? Omdat ik durf te voorspellen dat er over een aantal jaar een ander getal boven dit artikel staat.

Als geluksgetal lijkt 7 namelijk aan slijtage onderhevig. Hoe jonger een persoon is, hoe groter de kans dat men aan een ander getal zijn/haar geluk verbindt. Onder vrouwen is er nu al een grote concurrent en dat is 8. Bij jongere vrouwen (t/m 49 jaar) is 8 al net zo populair als 7. Vrouwen die al wat meer levenservaring hebben (50+ jaar) houden echter nog stevig vast aan hun oude vertrouwde 7.

De waarom vraag heb ik hierbij niet gesteld, maar daar draait het in marktonderzoek natuurlijk om, verschillen zien en ze kunnen verklaren zodat je begrijpt waarom bijvoorbeeld een concurrent het ineens zo goed doet. Heb jij een vraag en/of zoek je naar het geluk van een mooie marktkans, dan kom ik die kop koffie graag bij je drinken om samen hét antwoord te vinden.

Neem gerust contact met ons op

Voor vragen omtrent onze werkzaamheden & mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen. Ook kun je altijd een gratis adviesgesprek bij TheBronkerBrothers aanvragen of het contactformulier hiernaast invullen.

Email: hans@thebronkerbrothers.nl   |   Tel: +31 6 23979933